Unge talenter i Troldsalen

Søndag 3. november kl. 14: Velkommen til konsert med medvirkende på mesterklasser ved Professor Jiri Hlinka Klaverakademi.<--break->

Kjøp billetter her.

I løpet av åtte dager med mesterklasser og intens øving får ti internasjonale pianostudenter anledning til å finpusse teknikken ved hjelp av undervisning fra pianomestrene Leif Ove Andsnes, Christian Ihle Hadland og Jens Elvekjær.

Tre av deltakerne, Nikita Khnykin (bildet, 16 år), Olaf Andreas Strand (20 år) og Kei Solvang (17 år), er medlemmer av akademiets talentprogram for unge norske pianister og har allerede spilt flere konserter på Troldhaugen.

Mange husker dem kanskje også som deltakere i NRK-sendingen Grieg minutt for minutt i 2018, der Kei åpnet sendingen med Fire Klaverstykker opus 1 og Nikita og Andreas spilte Stemninger opus 73.

På konserten får publikum høre utdrag av repertoaret deltakerne og professorene har arbeidet med så langt i mesterklasseperioden.

Konserten er et samarbeid mellom Edvard Grieg Museum Troldhaugen og Prof. Jiri Hlinka Klaverakademi. Vi er stolte av å presentere fremtidens musikere!

Endelig program deles ut helt rykende ferskt på konserten.

Billetter og booking:

Ordinær: kr. 150,-
BT-kort/Bergenskort: kr. 120,-
Venneforening/KODE-medlem: kr. 100,-
Studenter/barn (u. 16 år): kr. 50,-

Kjøp billetter her.